Om Anna C Interiör

Norfolk 063 kopia

Min längtan att få leva i Fjällbacka besannades när jag hittade kraften och modet att leva min dröm och starta en inredningsbutik .

Anna C föddes i juni 2009 och min livstilsbutik öppnades och under 6 intensiva, stimulerande och kreativa år drev jag min fina butik. Dessvärre tvingades jag att stänga ner butiken i september 2014. Det var svårt att driva en butik ensam under korta säsonger och med den kvalitet och exklusivitet som jag önskade.

Nu  lever Anna C interiör vidare men enbart som inredare. Jag har numera god och lång erfarenhet av inredning och har flera mycket stimulerande och härliga projekt.

Jag vänder mig till både privata kunder samt offentliga miljöer och ledordet är att inget är omöjligt.

Jag har haft turen att knyta ett fantastiskt team omkring mig med arkitekter, formgivare, designers, antikhandlare, inredare, snickare och leverantörer runt om i Europa.
Alla arbetar med en enastående skicklighet och kunnande och delar kärleksfullt med sig.Jag har genererat ett antal inredningsprojekt och affären har givit många nya spännande kontakter och härliga kunder.

Glädjen att få vara med och inspirera till att skapa sitt hem, den trygga borg, där vi kan finna ro och hämta kraft och styrka, är vår drivkraft.

Jag fortsätter även att sälja mina godbitar i form av strumporna Thermohair, Cashmere på beställning, de ljuvliga tvålarna Bath Jewels med sju läkande örter i sig.

Så hör gärna av er till mig via anna@annac.se